vineri, 17 februarie 2012

Cosuri cadou de la GourmetGift

Cum in an sunt o gramada de zile in care trebuie sa oferim cadouri, m-am hotarat sa va ofer cateva sugestii.

Cei mai importanti oameni din viata fiecaruia o reprezinta familia, asa ca nu rata nici o zi de nastere si fa-le un cadou cat mai intim, mai ales ca se presupune ca ar trebui sa sti preferintele fiecaruia.

In cazul prietenilor, in functie de cat de apropiati iti sunt, devine putin mai complicat, mai ales daca tu esti baiat si trebuie sa faci cadou unei fete sau invers. Daca esti fata nu vei da gres cu un cadou pentru un baiat daca vei cumpara orice device electronic, ceas, macheta de masina chiar si o carte.

Baietii atunci cand fac cadou unei fete, obligatoriu trebuie sa cumpere flori. Fetele se bucura intotdeauna cand primesc flori, dar in egala masura apreciaza un parfum, o bijuterie, sau haine (de orice fel, tip, etc).

Un caz mai aparte este atunci cand trebuie sa faci un cadou sefului tau...Chiar daca nu cunosti persoana respectiva atat de bine incat sa ii cumperi ceva cat mai personal, exista o varianta destul de universala cu care nu vei da gres: cosuri cadou. Aceste cosuri sunt foarte diverse si pretabile pe langa zilele de nastere si pentru diverse sarbatori: Paste, Craciun sau Anul nou.

Magazinul online GourmetGift.ro va pune la dispozitie peste 90 de variante de cosuri ce pot fi achizitionate online fara nici un efort.

Daca mai aveti si voi alte idei va astept cu comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu