joi, 19 mai 2011

Andreea Banica lanseaza videoclipul piesei SEXY

Daca vara trecuta am calatorit alaturi de ea pe meleagurile arzatoare ale Braziliei, acum, Andreea Banica ne invita sa petrecem alaturi de ea o noapte pe care nu o vom putea uita niciodata, intr-un club in care totul este posibil daca stii parola de acces: “Sexy”!

Tinutele provocatoare, coregrafiile originale, pline de senzualitate, intr-o atmosfera de petrecere totala a carei gazda nu poate fi decat frumoasa Andreea Banica sunt ingredientele celui mai recent videoclip al artistei: Sexy.

“Intotdeauna am vrut ca prin videoclipurile mele sa transmit tot ceea ce simt legat de piesa pe care o interpretez. Fiecare cantec induce o stare anume, e ca un rol care trebuie transmis spectatorului asa cum il simt. Nici “Sexy” nu face exceptie. Sexy este viziunea mea asupra unei petreceri in care inhibitiile nu isi au rostul si tot ceea ce trebuie sa faci este sa te distrezi”, spune Andreea Banica.

Regizat de catre Spike, filmarile noului material al artistei au durat peste 24 de ore, iar rezultatul este pe masura asteptarilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu